Як правильно готувати корисні яйця пашот: найлегший і найточніший спосіб
Як правильно готувати корисні яйця пашот: найлегший і найточніший спосіб

Як правильно готувати корисні яйця пашот: найлегший і найточніший спосіб

Яйця є дуже цінним, корисним та необхідним продуктом для організму. Готувати їх можна по-різному, але найкорисніші яйця – ті, при приготуванні яких залишається рідким жовток.

Як правильно і швидко приготувати яйця пашот

Кулінарка поділилася в Instagram, як правильно і швидко готувати смачні та корисні яйця пашот.

Поради від кулінара

Як готувати яйця пашот

1. Яйця повинні бути свіжі, якщо вони не першої свіжості, то білок і у вас розпливеться у воді.

Як правильно готувати яйця пашот

2. Воду можна підсолити і додати трохи оцту, так що білок швидше звернеться, але це не обов'язково, якщо у вас свіжі яйця.

Приготування яєць пашот

3. Також слід зробити вир за допомогою ложки або вінчика, так готовий пашот буде гарної форми. Але дуже важливо, що потрібно на ситечко розбивати яйце і тоді вилити його в киплячу воду і з маленької висоти.

Смачні та корисні яйця пашот

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Японський омлет без молока зі слабосоленою червоною рибою
  • Омлет пишний
  • Омлет із ковбасою
Джерело матеріала
loader
loader