Ситна вечеря за лічені гривні: готуємо тушковану капусту з фаршем
Ситна вечеря за лічені гривні: готуємо тушковану капусту з фаршем

Ситна вечеря за лічені гривні: готуємо тушковану капусту з фаршем

Цей рецепт цілком може стати вашим улюбленим. Обов'язково спробуйте втілити його в життя.

Тушкована капуста

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 600 грамів яловичого фаршу;
– 1 кілограм капусти;
– 600 грамів очищених томатів у власному соку;
– 40 мілілітрів олії;
– 1 цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– чверть червоного перцю чилі;
– 1 чайна ложка меленого кмину;
– 1 столова ложка меленої паприки;
– половина чайної ложки меленого коріандру;
– половина чайної ложки орегано;
– сіль, перець до смаку;
– гілочка петрушки;
– 1 лавровий листок;
– 20 мілілітрів соєвого соусу;
– 360 мілілітрів води;
– 6 столових ложок сметани.

Приготування:

  1. Капусту нашаткуйте, цибулю наріжте півкільцями, а перець прочистьте від насіння та дрібно наріжте. Часник та петрушку подрібніть, а помідори наріжте кубиком.
  2. Поставте каструлю з олією на середній вогонь. Всипте цибулю та готуйте близько 5 хвилин, періодично помішуючи. Далі покладіть часник і перець чилі. Обсмажуйте ще 1 хвилину, після чого додайте всі спеції та перемішайте. Обсмажуйте ще хвилину.
  3. Збільште вогонь і покладіть яловичий фарш. Готуйте від 6 до 8 хвилин, ретельно перемішуючи фарш і розбиваючи грудочки.
  4. Додайте до фаршу помідори, обсмажуйте 2 – 3 хвилини. Далі покладіть капусту, соєвий соус, сметану, лавровий лист і нарізану петрушку. Влийте воду, перемішайте, накрийте кришкою та готуйте, помішуючи, до м'якості. Готову страву доведіть до смаку сіллю та перцем.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.

Джерело матеріала
loader
loader