7 порад для плоского живота: що зробити, щоб покращити свою форму на ранок
7 порад для плоского живота: що зробити, щоб покращити свою форму на ранок

7 порад для плоского живота: що зробити, щоб покращити свою форму на ранок

Що може бути краще за бадьорий ранок та можливості вдягти улюблений одяг на розмір менше ніж зазвичай? Хоча це може здаватись малоймовірним, однак деякі дії перед сном справді можуть допомогти покращити ваше самопочуття та зменшити об’єми в тілі на ранок.

Навіть якщо значна втрата ваги потребує часу та зусиль, такі швидкі результати можуть бути важливими для підтримки мотивації та покращення вашого настрою. Пропонуємо ознайомитись із порадами від Eat This, Not That, які допоможуть прискорити схуднення.

Приготуйте смузі з рослинного білка

Веганські протеїнові напої можуть бути відмінною альтернативою традиційним коктейлям, оскільки вони не містять хімічних добавок, які можуть викликати здуття живота. Вони допомагають знизити вагу, контролювати апетит та нарощувати м’язи, не викликаючи дискомфорту. Використовуйте їх як смачну закуску без побічних ефектів.

Випийте смачний еліксир

Почніть день із великої склянки води з лимоном, апельсином чи грейпфрутам. Цитрусові містять антиоксидант D-лімонен, який допомагає виводити токсини та покращує роботу кишечника. А тому, намагайтесь впивати щонайменше 8 склянок такого лимонаду до вечора.

З'їжте рибу

Вибирайте холодноводну рибу, наприклад, дикий лосось, що сприяє підвищенню метаболізму та ефективній боротьбі з жиром. Однак, уникайте вирощеного лосося, оскільки він містить значно більше жирних кислот омега-6, які можуть сприяти запаленням. Вибір правильної риби допоможе покращити здоров'я серця та підтримати загальне здоров’я.

Не забудьте про горіхи

Горіхи містять багато жиру, що необхідний для організму. Зокрема, невелика порція мононенасичених жирів може допомогти зберегти ситість та уникнути переїдання. Використовуйте порції з контрольованим калорійним вмістом, щоб не перевищити норму, наприклад 100-калорійні упаковки цілого мигдалю або кеш’ю.

Додайте фрукти до раціону

Сухофрукти є хорошим джерелом клітковини та поживних речовин, але вони можуть викликати гази у людей з мальабсорбцією фруктози. Для уникнення неприємних симптомів краще вибирати свіжі кісточкові фрукти, цитрусові або ягоди. Вони також чудово підходять для схуднення.

Правильне мигдальне молоко

Мигдальне молоко підходить для людей із чутливістю до лактози. Однак, вивчайте склад продукту та намагайтесь обирати молоко без карагенану, щоб уникнути можливих шлункових проблем, таких як здуття.

Консерви

Консервований суп або інші продукти в банках можуть містити багато натрію, що призводить до затримки води та тимчасового збільшення ваги. Наприклад, консервований перець чилі може мати понад 800 міліграмів натрію на порцію. Намагайтеся споживати менше ніж 500 міліграмів натрію на порцію, щоб уникнути підвищення артеріального тиску та здуття живота.

РанішеOBOZ.UA розповів, які фітнес-звички викликають втому у м'язах.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader