Арестович: Росія побачила в особі України іншого супротивника
Арестович: Росія побачила в особі України іншого супротивника

Арестович: Росія побачила в особі України іншого супротивника

Ось переписана новинна стаття на основі наданої розшифровки:

Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович у розмові з Юрієм Романенком проаналізував зміни у поведінці України на полі бою та реакцію Росії на ці зміни.

Романенко відзначив серію нещодавніх ударів України по російських об'єктах, включаючи аеродром, нафтобазу та порт Кавказ, назвавши це проявом "нахабства" з боку України. Він також процитував російського військового коментатора, який висловив занепокоєння зростаючою стійкістю України до загроз.

Арестович, коментуючи ситуацію, підкреслив важливість зростання суб'єктності України: "Ми здійснили стрибок у суб'єктності. Це визнають російські... вся російська ось ця політота, вона зараз кричить про це криком, що вони побачили іншого противника".

На думку Арестовича, навіть поточні проблеми України, такі як ситуація в Покровську та Торецьку, слід розглядати в контексті цієї нової суб'єктності: "Коли у суб'єкта є проблеми... це зовсім інша історія. Розумієте? Суб'єкт - це той, який проблеми усвідомлює і оперує з ними так, як він може".

Арестович також натякнув на продовження активних дій України: "Курська операція не остання. Будуть ще сюрпризи цієї осені, можу так сказати з впевненістю". Він передбачив "масові удари по російській території, масовані, по нафтобазах, по заводах", назвавши це "проведенням кампаній".

"Це означає, що ми перестали відбиватися, нарешті почали бити", - підсумував Арестович, підкреслюючи перехід України до більш активної стратегії.

Дивіться також повне відео розмови за участю Сергія Дацюка, Олексія Арестовича та ведучого, Юрія Романенка.

Теги за темою
Донецька область
Джерело матеріала
loader
loader