Бабагануш із баклажанів по-новому: що додати в закуску для яскравого смаку
Бабагануш із баклажанів по-новому: що додати в закуску для яскравого смаку

Бабагануш із баклажанів по-новому: що додати в закуску для яскравого смаку

Бабагануш – дуже смачна, швидка у приготуванні та бюджетна закуска з баклажанів, для приготування якої потрібно мінімум інгредієнтів. Для яскравого смаку додайте тахіні та часник.

Як правильно готувати бабагануш

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачної закуски з баклажанів, з часником, тахіні.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • 3 баклажани
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст. тахіні готового або можна зробити зі сметани чи йогурту
  • 3 ст. сметани або грецького йогурту
  • 1 ст. олії
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Запечіть баклажани при 220 градусах 30 хвилин.

Баклажани для страви

2. Охолодіть і загорніть у харчову плівку, відріжте кінчик баклажану і вичавіть м'якоть.

Приготування закуски

3. Баклажанну м'якоть можна збити блендером або потовкти виделкою, додайте решту інгредієнтів і посоліть за смаком. 

Готова закуска

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Запіканка з баклажанів
  • Мусака з баклажанами
  • Теплий салат із баклажанами
Джерело матеріала
loader
loader