З кабачків виходять дуже смачні млинці, оладки, а також салати, рагу, пироги та запіканки. Ще з кабачків можна навіть приготувати чебуреки та бургери.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та корисного кабачкового бургера, який готується у мікрохвильовій печі.
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт. середній
- яйце – 1 шт.
- борошно – 2 ст. л.
- крем-сир
- листя салату
- томат
- хамон/шинка/курка
- насіння кунжуту
- сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Натріть кабачок, відіжміть сік, додайте борошно, яйце, спеції і перемішайте. Викладіть у відповідний посуд і готуйте в мікрохвильовій печі 5-7 хвилин.
2. Розріжте навпіл, змастіть крем-сиром, викладіть листя салату, овочі та хамон. Зверху викладіть другу частину основи та притисніть.
Готовий бургер розріжте навпіл і можна їсти!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані кабачки без стерилізації
- Мариновані кабачки з цибулею
- Пряні мариновані кабачки
Чи можна заморозити зелену цибулю і як це зробити: лайфхак від дієтолога
GlavRed
Дуже смачний і ніжний: простий рецепт бананового хліба від зірки "Мастер Шеф"
Политека
3 причини читати книгу перед сном: це корисніше, ніж ви думали
24tv
Перелік речей, які варто викинути з шафи на початку осені
24tv
Навіщо потрібні осикові кілки: від чого може захистити давній оберіг
GlavRed
Як зробити блакитну орхідею за дві хвилини: флорист розкрила секрет
GlavRed
Дивні звички європейців у їжі: від яєць «щасливої курки» до «бджіл у законі»
Комсомольская правда