Гороскоп на вересень 2024 для Раків: натхнення, визнання заслуг, популярність
Гороскоп на вересень 2024 для Раків: натхнення, визнання заслуг, популярність

Гороскоп на вересень 2024 для Раків: натхнення, визнання заслуг, популярність

2 вересня Плутон повертається в ретроградний рух. І це матиме величезний вплив на Раків.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2024 для Раків. Сфера стосунків буде дуже важливою. Раки йтимуть до своєї мети, будуть якісь ініціативи, ви будете більш хоробрими і сміливими.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, 2 вересня Плутон - планета трансформації та змін - повертається в ретроградний рух до 20 листопада.

"Це востаннє, коли Плутон у вашому секторі стосунків перебуватиме в цьому житті. Більше туди він уже ніколи не повернеться. З 2008 року він був у вас у сьомому домі, коли інші люди могли вас контролювати або тиснути на вас, або ви могли бути в якихось стосунках, які були важкими для вас. Але зараз це завершальна точка. Можливо, ви вирішите вийти з якихось стосунків. Не виключено, що це буде завершення поділу майна. Якщо у вас був спільний бізнес, ви вирішите вийти з нього. Відбудеться знайомство з якимись впливовими, багатими людьми, тому що Плутон символізує у нас багатство, вплив, силу, владу", - сказала астрологиня.

Перл порадила бути уважними та не допускати у своє життя людей, які можуть на вас тиснути.

Що принесе Ракам молодик 3 вересня 2024

3 вересня - молодик у третьому домі гороскопа. Це сектор, який відповідає за все, що пов'язано з комунікацією і спілкуванням. Це час, коли можуть з'явитися нові знайомства, друзі або сусіди. Також це може бути пов'язано з поїздками в нові місця та можливістю отримання нової інформації про родичів.

Важливо зазначити, що третій дім відповідає за транспорт, тому можливе придбання нового автомобіля або інші зміни, пов'язані з пересуванням.

5 вересня Марс входить у знак Рака. Це час, коли ви можете стати більш помітними й активними, що вплине на ваше оточення й особисті досягнення.

Марс, як планета дії, додасть Ракам упевненості, що дасть змогу проявляти ініціативу і сміливість у різних сферах життя. Ви можете стати більш спортивними або почати займатися фізичною активністю, що поліпшить ваш загальний стан.

Буде більше спілкування та взаємодії з іншими людьми. Можливо, ви почнете вести переговори або почнете співпрацю. Деякі Раки змінять роботу, підвищиться їхній статус.

Розпочаті справи та ініціативи можуть тривати до квітня наступного року, що робить цей період особливо важливим для планування майбутніх кроків.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Місячне затемнення 18 вересня - чого чекати Ракам

Місячне затемнення 18 вересня матиме значний вплив на Раків, оскільки воно відбудеться в дев'ятому домі їхнього гороскопу. Це затемнення може принести натхнення, визнання заслуг і навіть популярність.

Під час затемнення ви можете відчути приплив творчої енергії та натхнення.

Можливі нагороди або визнання ваших досягнень, що може підвищити вашу популярність.

Затемнення може відкрити нові можливості в навчанні або викладанні. Не виключено, що ви станете вчителем або коучем.

Також це час для переосмислення своїх переконань і віри, що може призвести до нових духовних відкриттів.

Можливі контакти з іноземцями або поїздки за кордон, що може збагатити ваш досвід.

Детальний гороскоп для Раків на вересень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Джерело матеріала
loader