Маску знятіо хто ховався під образом Клавдії Петрівни, що відомо про співачку
Маску знятіо хто ховався під образом Клавдії Петрівни, що відомо про співачку

Маску знятіо хто ховався під образом Клавдії Петрівни, що відомо про співачку

Закадкова співачка Клавдія Петрівна в п'ятницю, 30 серпня, дала свійперший концерт у "Палаці Спорту". На ньому вона показала себе без масок і капелюхів. На відео від проєкту "Сцена.UA" співачка запалює публіку в столичному Палаці спорту, виконуючи трек "Я тобі брехала". "Фокус" вирішив розібратись, хто ж така Клавдія Петрівна та хто ховається під цим псевдонімом.

Хто така Клавдія Петрівна

Клавдія Петрівна — українська співачка та автор пісень, яка з початку кар'єри намагалась зберігати анонімність. Стала популярною завдяки соціальній мережі TikTok. Свій псевдонім вона взяла з роману "Записки кирпатого Мефістофеля" українського письменника Володимира Винниченка.

Кар’єра Клавдії Петрівни стрімко почала набирати обертів з серпня 2023 року — тоді стали відомими її пісні "Бережи мене", "Я щаслива" й маленькі уривки її майбутніх пісень. Вони зробили співачку відомою.

Зараз її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стрімінгових сервісах. Слова з пісні "Я щаслива" навіть процитувала перша леді України на Третьому саміті перших леді та джентльменів.

"Лікарка каже, що це депресія, мама каже, що я лінива", — зазначила Олена Зеленська, говорячи про важливість теми психічного здоров'я.

Хто ж під капелюшком: теорії щодо особистості Клавдії Петрівни

Версій щодо того, хто ховається під образом Клавдії Петрівни, було багато. Дехто вважав, що це жінка 35-40 років, інші думали, що це молода дівчина. Хтось думав, що Клавдія Петрівна — результат роботи штучного інтелекту, а хтось думав, що це вже відома співачка.

Припускали, що справжнє ім'я співачки — Маша Кондратенко, авторка пісні "Ванька-Встанька". Теорія з'явилась через те, що у профілі Маші Кондратенко та Клавдії Петрівни з'явився спільний допис.

Музичний блогер-журналіст Богдан Беспалов навіть провів своє розслідування, за результатами якого все ж розповів, хто ховається під образом Клавдії Петрівни. За його словами, це Соломія Опришко, молодша сестра виконавця та автора пісень Osty. Раніше в нього було багато спільних відео із Соломією.

"В одному я точно переконаний на 100%: Клавдія Петрівна – це Соломія Опришко", — додав він.

Більшість представників шоу-бізнесу також схилялись до думки, що під образом Клавдії Петрівни ховається Соломія Опришко. Зокрема, Христина Соловій зазначила, що їй дуже цікаво, скільки ще триватиме ця інтрига з приховуванням образу.

"Всі ви бачили відео розкриття, хто ж така Клавдія Петрівна. І давайте так, ми закриємо це питання. Це дівчина про яку всі говорять, це Соломія Опришко. І я вам даю своє слово, тому, що я коли працював на лейблі План, хотів підписати минулого літа. І так, Соломія Опришко — це Клавдія Петрівна", — додав блогер Максим Нагорняк.

Маша Кондратенко чи Соломія Опришко?

Після кліпу "Їде дах" у багатьох розвіялись сумніви. Річ у тому, що в ньому Клавдія Петрівна знялась без головного убору та під справжнім ім'ям — серед головних акторів можна помітити Соломію Опришко.

Коли Клавдія Петрівна вийшла на публіку, відкривши обличчя, цю інформацію підхопили й інші ЗМІ. Наразі шириться інформація, що Клавдія Петрівна — це все ж Соломія Опришко.

Соломія Опришко

Що відомо про Соломію Опришко

В ЗМІ шириться інформація, що співачка народилась у селі Гірне, Стрийського району Львівської області. Слідом за Богданом Беспаловим багато ЗМІ пишуть про те, що Клавдія Петрівна — молодша сестра Osty, з яким вона випустила спільний трек.

Інші ж зазначають, що Osty та Клавдія Петрівна — одногрупники. Вони разом закінчили Дрогобицький музичний коледж імені Василя Барвінського.

Теги за темою
музика концерт
Джерело матеріала
loader