/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb13ef92e1ad088cb15106177242bf293.jpg)
Безпечний та густий домашній майонез із варених яєць за 1 хвилину: буде дуже смачним
Майонез є практично найпопулярнішим соусом до салатів. Але, найкраще його готувати самостійно вдома та краще – не із сирих, а варених яєць.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe1a8673ba5ddbf69a09648f37c5329ba.png)
Редакція FoodOboz ділиться рецептом безпечного домашнього майонезу із варених яєць, зі спеціями та водою.
Інгредієнти:
- Яйця варені 3 шт
- Вода 100 мл
- Олія 50 мл
- Уксус 1 ст.л
- Сіль, часник
Спосіб приготування:
1. Яйця зваріть, очистіть і перекладіть у блендер, додайте воду, олію, оцет, сіль та часник. Перебийте до однорідності.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe9ad5bed4d2c5ef24cc98604e6325343.png)
2. Покладіть у відповідний посуд і поставте в холодильник.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F70361cf437074512a5b8aff2c054458d.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Корисний майонез з авокадо без яєць
- Густий домашній майонез за 5 хвилин
- Кабачкова ікра з майонезом

