Майонез є практично найпопулярнішим соусом до салатів. Але, найкраще його готувати самостійно вдома та краще – не із сирих, а варених яєць.
Редакція FoodOboz ділиться рецептом безпечного домашнього майонезу із варених яєць, зі спеціями та водою.
Інгредієнти:
- Яйця варені 3 шт
- Вода 100 мл
- Олія 50 мл
- Уксус 1 ст.л
- Сіль, часник
Спосіб приготування:
1. Яйця зваріть, очистіть і перекладіть у блендер, додайте воду, олію, оцет, сіль та часник. Перебийте до однорідності.
2. Покладіть у відповідний посуд і поставте в холодильник.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Корисний майонез з авокадо без яєць
- Густий домашній майонез за 5 хвилин
- Кабачкова ікра з майонезом