/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe09ae7f7aa32a1a2b02c4de7a2d89b78.jpg)
Биті огірки у смачному маринаді: як приготувати незвичну закуску
Биті огірки – це справжня китайська класика серед закусок. Вони готуються дуже просто, а смакують так, ніби зроблені із делікатесних інгредієнтів.
Як правильно приготувати биті огірки, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком alinaumami. Вона також показала, який маринад найкраще для них використовувати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9f179a98fb6ca5132d434af2b4b73607.png)
Інгредієнти
- Огірки – 400-500 гр
- Сіль – 1 ч.л.
Інгредієнти для маринаду
- Олія – 2 ст.л.
- Часник – 1 зуб
- Перець чилі
- Цукор – 1 ч.л.
- Соєвий соус – 4 ст.л.
- Сік лимону – ½ шт
- Кунжут – 2 ст.л.
Спосіб приготування
1.Огірки миємо та відбиваємо ножем або молоточком для м’яса. Додаємо сіль та залишаємо на 10 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9d7b0040fa95140fd0efd01987b4d73e.png)
2. Змішуємо всі інгредієнти для маринаду.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F00a2eb8c353f3aa3293e368718095c4e.png)
3. Зливаємо сік з огірків, додаємо маринад та добре перемішуємо.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F94717995c53266c6e2863de10e98a83a.png)
4. Залишаємо на декілька хвилин для маринування та подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші страви з огірків:
- Малосольні огірки
- Огірковий гаспачо
- Мариновані огірки

