Як правильно готувати шакшуку: ділимося рецептом корисної та смачної страви
Як правильно готувати шакшуку: ділимося рецептом корисної та смачної страви

Як правильно готувати шакшуку: ділимося рецептом корисної та смачної страви

Найпростіша, смачна і швидка страва для яєць для корисного сніданку – шакшука. Для яскравого смаку краще готувати її з овочами, сиром та зеленню.

Шакшука з овочами

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачної та корисної шакшуки з овочами та сиром, яка елементарно готується.

Як приготувати смачну шакшуку

Інгредієнти:

  • яйця
  • цибуля
  • помідори
  • солодкий перець
  • сир солоний, Фета
  • прованські трави
  • сіль

Спосіб приготування:

1. На сковороді обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки, додаємо нарізані томати та солодкий перчик. Смажте 5-7 хвилин на середньому вогні, посоліть і додайте спеції.

Приготування шакшуки

2. Зверху розбийте яйця, додайте шматочки сиру, накрийте кришкою і готуйте на низькому вогні до побіління білка.

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Шакшука
  • Яєчня шакшука
Джерело матеріала
loader