Поради, які допоможуть побороти млявість у 50 років
Поради, які допоможуть побороти млявість у 50 років

Поради, які допоможуть побороти млявість у 50 років

З віком знижується активність, втрачається м'язова маса, а метаболізм сповільнюється, що значно ускладнює спалювання калорій. А тому не дивуйтеся, якщо після 50 років вам може бути важче підтримувати вагу та тонус тіла.

Однак, важливо розуміти, що ці зміни можна компенсувати, впровадивши нові звички. Як саме поліпшити свою фізичну форму та розтопити жир після 50 років, розповіли в Eat This, Not That.

Заняття з низьким навантаженням

У 50 років важливо щодня займатися вправами з невеликим навантаженням, щоб підтримувати активність та енергію. Включайте у ваш режим такі види діяльності, як їзда на велосипеді, плавання, ходьба, тай-чі та йога. Ці вправи покращують кровообіг, знижують ризик падінь та травм, а також допомагають уникнути виснаження м’язів. Крім того, вони також позитивно впливають на загальну якість життя.

Тренування з опором

Тренування з опором ефективні для спалювання жиру та покращення тонусу тіла. Вони допомагають зменшувати вісцеральний жир та покращують контроль рухів, швидкість ходьби та функціональну незалежність.

План дієти, що працює

Щоб ефективно спалювати жир, слід чітко дотримуватись обраної дієти. У цьому випадку основним фактором, що впливає на результат є підтримка калорійного дефіциту. Таким чином, правильне харчування та контроль калорій допоможуть досягти результатів.

РанішеOBOZ.UA розповів, які вправи варто виконувати в 50 років.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader