Відомий американський репер зняв скандальний кліп у Києві та нарвався на різку критику від українців
Відомий американський репер зняв скандальний кліп у Києві та нарвався на різку критику від українців

Відомий американський репер зняв скандальний кліп у Києві та нарвався на різку критику від українців

Відео артист знімав ще до початку повномасштабної війни.

Американський репер ASAP Rocky представив свій новий трек Tailor Swif та кліп на нього, який, як виявилося, знімали в Україні.

Знімання відбувалися в Києві, щоправда, ще до початку повномасштабної війни, а саме 2021 року, з українськими акторами. Лише зараз репер запрем'єрив і пісню, і кліп. Однак відеоробота викликала в українців шквал обурення. У Мережі не сподобалася естетика кліпу, мовляв, вона демонструє культуру СРСР або ж навіть Росії, а з Україною це не має нічого спільного.

  • Ви бачили цей треш? Це він так уявляє Київ? Чи я щось не зрозумів? Мені тільки одному здалося, що він щось сплутав, коли обирав колірну гаму кліпу?
  • Це новий кліп ASAP Rocky в Україні? Я спочатку подумала, що то Росія, бо це чисто культура "совка".
  • Що ми можемо вам сказати? Естетика, шапки-вуханки, ведмеді та ракети, що літають над будинками... Неприємного перегляду .

На захист репера стала акторка Ірина Демчук, яка в кліпі зіграла епізодичну роль. В коментарі для Oboz.Life артистка запевнила, що ASAP Rocky не мав на меті показати Україну чи то з кращого, чи то з гіршого боку. Ба більше, відео взагалі не стосується нашої країни, за винятком того, що знімалося в Києві. За словами Демчук, робота над кліпом відбувалася саме в Україні, адже тут були потрібні для репера локації та краєвиди.

"Багато кому кліп нагадує СРСР або не з кращого боку показує Україну. Я хочу сказати, що артист приїхав до України показувати не Україну. Це було до повномасштабного вторгнення. Артисти приїжджали до України за майданчиками, краєвидами, локаціями. Це не було в контексті показати Україну в якомусь позитивному чи негативному прояві", - пояснила Ірина Демчук.

  • Ольга Харлан виходить заміж: історія кохання фехтувальниці з олімпійським чемпіоном
  • Джамала відмовилася від будинку по сусідству з MONATIK і розповіла про ревнощі між синами
  • Відомий гурт із Харкова під час війни продовжує працювати з росіянами і заробляти рублі
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader