/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7b9ff8abe585e576fc47c046c9b25c4d.jpg)
Корисний чіа-пудинг з ряжанки: готується всього з чотирьох інгредієнтів
Такий чіа-пудинг вам не доведеться випікати і витрачати на приготування багато часу. При цьому, десерт виходить дуже корисним та поживним, з великою кількістю важливих для організму мікроелементів. Подавати можна просто у склянках.
Ідея приготування чіа-пудингу з ряжанки опублікована на сторінці фудблогерки Олени з ніком prukorm.tarilochku в Instagram. Страва ще й дуже естетична.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff5bb9919664283af8076e2618909e6cb.png)
Інгредієнти:
- чорнослив – 4-5 шт.
- ряжанка – 200 мл.
- насіння чіа – 2 ст.л.
- грецькі горіхи – 3 шт.
Спосіб приготування:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff7947d12f5ee35b795fc76fbde86c980.png)
1. Чорнослив залити кипʼятком на 15 хвилин.
2. Потім злити воду і порізати мілко.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fda33880f220555de46a0fc4ec16e0b1b.png)
3. До ряжанки додати насіння чіа та перемішати.
4. Через 10-15 хвилин знову ретельно перемішати, щоб не було сухих грудочок.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc07fc01e33eabd09a6904009879338c9.png)
5. Натерти на терці грецький горіх і викласти шарами десерт: пів склянки пудингу, порізаний чорнослив, потерті горішки, знову пудинг.
6. Прикрасити, потерти зверху горішки.
7. Залишити на ніч в холодильнику.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Рисовий пудинг
- Яблучний пиріг з пудингом
- Хлібний пудинг
