/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9fdab495735bb8dbea14da9f05855749.png)
М’ясний консервований паштет на зиму: точно стане улюбленим
Паштет – це смачна закуска, що чудово підходить для подачі як на звичайний, так і на святковий стіл. Він готується з різноманітних видів м’яса, а при правильній обробці може навіть зберігатись протягом всієї зими.
Фудблогерка Мирослава Пекарюк в Instagram розповіла рецепт приготування надзвичайно смачного м’ясного паштету. Крім цього, вона показала, як правильно його консервувати, щоб паштет зберігався протягом тривалого часу.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc397cac4e8fb9091c46cbaa6fd32a961.png)
Інгредієнти
- Печінка
- Сало
- М’ясо свиняче
- Цибуля
- Сіль
- Перець
- Паприка
Спосіб приготування
1. М’ясо, сало та печінку нарізаємо великими шматками та обсмажуємо на. Туди ж додаємо нарізану цибулю.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3ad7657d34c55eb85c52deb3c1755b4a.png)
2. Подрібнюємо все через м’ясорубку та додаємо спеції за смаком.
3. Добре перемішуємо та додаємо рідину, що залишилась після смаження.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F81f36058a1f7e92e1bf9064e6d08711f.png)
4. Розкладаємо по стерилізованим банкам та закриваємо кришками.
5. Стерилізуємо готову страву та залишаємо до повного охолодження.
На OBOZ.UA є й інші рецепти паштетів:
- Паштет з курячого філе
- Паштет з опеньків
- Паштет з сала

