М’ясний консервований паштет на зиму: точно стане улюбленим
М’ясний консервований паштет на зиму: точно стане улюбленим

М’ясний консервований паштет на зиму: точно стане улюбленим

Паштет – це смачна закуска, що чудово підходить для подачі як на звичайний, так і на святковий стіл. Він готується з різноманітних видів м’яса, а при правильній обробці може навіть зберігатись протягом всієї зими.

Фудблогерка Мирослава Пекарюк в Instagram розповіла рецепт приготування надзвичайно смачного м’ясного паштету. Крім цього, вона показала, як правильно його консервувати, щоб паштет зберігався протягом тривалого часу.

М’ясний консервований паштет на зиму: точно стане улюбленим

Інгредієнти

  • Печінка
  • Сало
  • М’ясо свиняче
  • Цибуля
  • Сіль
  • Перець
  • Паприка

Спосіб приготування

1. М’ясо, сало та печінку нарізаємо великими шматками та обсмажуємо на. Туди ж додаємо нарізану цибулю.

М’ясний консервований паштет на зиму: точно стане улюбленим

2. Подрібнюємо все через м’ясорубку та додаємо спеції за смаком.

3. Добре перемішуємо та додаємо рідину, що залишилась після смаження.

М’ясний консервований паштет на зиму: точно стане улюбленим

4. Розкладаємо по стерилізованим банкам та закриваємо кришками.

5. Стерилізуємо готову страву та залишаємо до повного охолодження.

На OBOZ.UA є й інші рецепти паштетів:

  • Паштет з курячого філе
  • Паштет з опеньків
  • Паштет з сала
Джерело матеріала
loader
loader