Навіть в духовці курячі крила можуть вийти дуже соковитими. Потрібно лише обрати правильні інгредієнти для маринаду. Ідеально на цей випадок підійдуть сметана, а також аджика.
Ідея приготування соковитих курячих крил в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook julija simonchuk) в Instagram. Зверху виходить апетитна золотиста скоринка.
Інгредієнти:
- курячі крила – 1-1200 кг.
- сметана – 2-3 ст.л.
- аджика – 2-3 ст.л.
- паприка копчена – 1 ч.л.
- гранульований часник – 1 ч.л.
- сіль – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1. Помиті і обсушені курячі крила перекласти в рукав для запікання.
2. Додати сюди сіль, паприку, гранульований часник, сметану і аджику.
3. Завʼязати рукав, щоб крила повністю змастилися маринадом.
4. Залишити на 30 хвилин промаринуватися.
5. Далі покласти на деко.
6. Поставити в розігріту духовку, випікати за температури 180 градусів 30 хвилин.
7. Далі рукав розрізати і змастити кожне крило аджикою.
8. Поставити ще на 15-20 хвилин в духовку.
9. Подавати з картоплею.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат із філе курки
- Шашлик із курячого філе
- Биточки із курячого філе