/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6b00b3b6bad5dc3e5b71118861c713f9.jpg)
Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті
Навіть в духовці курячі крила можуть вийти дуже соковитими. Потрібно лише обрати правильні інгредієнти для маринаду. Ідеально на цей випадок підійдуть сметана, а також аджика.
Ідея приготування соковитих курячих крил в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook julija simonchuk) в Instagram. Зверху виходить апетитна золотиста скоринка.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6583b29d23e132b84a2d6c9abcc81c72.png)
Інгредієнти:
- курячі крила – 1-1200 кг.
- сметана – 2-3 ст.л.
- аджика – 2-3 ст.л.
- паприка копчена – 1 ч.л.
- гранульований часник – 1 ч.л.
- сіль – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1. Помиті і обсушені курячі крила перекласти в рукав для запікання.
2. Додати сюди сіль, паприку, гранульований часник, сметану і аджику.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3e9196b53056a6bdc4c2351898f5f604.png)
3. Завʼязати рукав, щоб крила повністю змастилися маринадом.
4. Залишити на 30 хвилин промаринуватися.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fbf464395a273656460b5cb34e66db35e.png)
5. Далі покласти на деко.
6. Поставити в розігріту духовку, випікати за температури 180 градусів 30 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7570673e91582c721adbe17831c99162.png)
7. Далі рукав розрізати і змастити кожне крило аджикою.
8. Поставити ще на 15-20 хвилин в духовку.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9f4d233b225757fc9e3019a6ff91fc80.png)
9. Подавати з картоплею.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат із філе курки
- Шашлик із курячого філе
- Биточки із курячого філе

