Справжній одеський форшмак: розповідаємо, як правильно приготувати
Справжній одеський форшмак: розповідаємо, як правильно приготувати

Справжній одеський форшмак: розповідаємо, як правильно приготувати

Оселедець є одним з найкорисніших і найсмачніших видів риби, яку можна їсти просто з хлібом, а також робити закуски, бутерброди та найсмачніший форшмак. Для яскравого смаку до форшмаку додайте кислі яблука.

Домашній форшмак

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, справжнього одеського форшмаку, з яблуком та вареними яйцями.

Рецепт закуски

Інгредієнти:

  • оселедець 1шт
  • яйця 3шт
  • цибуля 1шт
  • яблуко 1шт
  • вершкове масло 60г
  • сіль, перець
  • лимонний сік

Спосіб приготування:

1. Філе оселедця відокремте від кісточок і дрібно порубайте ножем.

Оселедець для страви

2. Цибулю дрібно поріжте і додайте в оселедець.

Приготування закуски

3. Натріть яблуко та відварені яйця. Додайте м'яке вершкове масло (але не розтоплене) і полийте лимонним соком.

Що додати у закуску для яскравого смаку

4. Посоліть, поперчіть за смаком і перемішайте.

Готова закуска

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Маринований оселедець з овочами
  • Рулет з буряка з оселедцем, сиром та гірчицею
  • Оселедець з цибулею, чилі та лимонним соком
Джерело матеріала
loader