/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa4d9e9acddee3b7c8365ca2f70eda01e.jpg)
Справжній одеський форшмак: розповідаємо, як правильно приготувати
Оселедець є одним з найкорисніших і найсмачніших видів риби, яку можна їсти просто з хлібом, а також робити закуски, бутерброди та найсмачніший форшмак. Для яскравого смаку до форшмаку додайте кислі яблука.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff4c296e9c2dcdef85f4e1d1b064ac5dc.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, справжнього одеського форшмаку, з яблуком та вареними яйцями.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0d5d137d63d7d0c2e6aba5f712638ee0.png)
Інгредієнти:
- оселедець 1шт
- яйця 3шт
- цибуля 1шт
- яблуко 1шт
- вершкове масло 60г
- сіль, перець
- лимонний сік
Спосіб приготування:
1. Філе оселедця відокремте від кісточок і дрібно порубайте ножем.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa1f6588c06a115e8422ebdbd9b46deb2.png)
2. Цибулю дрібно поріжте і додайте в оселедець.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa5a89379c51c8938faf25fe2783d2d51.png)
3. Натріть яблуко та відварені яйця. Додайте м'яке вершкове масло (але не розтоплене) і полийте лимонним соком.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F94fff894732912ea1ce1c7579c2828bd.png)
4. Посоліть, поперчіть за смаком і перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0f66ab1b5116ad391026d28f944dbb57.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Маринований оселедець з овочами
- Рулет з буряка з оселедцем, сиром та гірчицею
- Оселедець з цибулею, чилі та лимонним соком
