/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4b70bb486dfcbd8bee8b99a23939641d.jpg)
Домашнє часникове масло із зеленню: краще будь-яких намазок
Часникове масло – універсальна закуска на будь-який випадок. Можна використовувати просто для бутербродів або як доповнення у різноманітні страви. Дуже смачно подавати на підсмаженому багеті.
Ідея приготування ароматного часникового масла опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria cooking в Instagram. Знадобиться всього 5 інгредієнтів.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F252786fe78f9a75962141baac29ff4bc.png)
Інгредієнти:
- часник – 25 зубчиків
- оливкова/соняшникова олія – 50 мл.
- вершкове масло – 150 г
- зелень – 10-15 г
- сіль – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc6feea1607ed54754b29033421380414.png)
1. У форму для запікання викласти очищений часник.
2. Полити оливковою олією.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F73f1beafc7deb3d6d0abeee036cb77c4.png)
3. Запікати за температури 200 градусів 30 хвилин.
4. Олію злити та перекласти часник в чашу блендера.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F224186e96e76020a03cf17ab79e4911a.png)
5. Додати сіль, зелень, вершкове масло та збити до однорідності.
6. Перекласти у форму.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa396118606230487f507e6dd1af79c92.png)
7. Накрити кришкою або плівкою.
8. Зберігати у холодильнику.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd581b1b2df38c32b910cbb62ac9ec08f.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані гриби з гірчицею і часником
- Смажені стегенця з часником
- Гострі квашені огірки з часником

