/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa5d6445698540d4a0144384dee9993d1.jpg)
Ситні баклажани фаршировані макаронами: рецепт простої та швидкої страви
Кабачки – ідеальні овочі для приготування смачних теплих салатів, а також пасти, соусів, смачної ікри, рагу. Ще їх можна смачно нафарширувати м'ясним фаршем, сиром і навіть макаронами.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4e48f65e4559fe43cccdb7dedaf8985b.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних фаршированих кабачків макаронами.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F936813b53d260df9de6c26b41627b30d.png)
Інгредієнти:
- Кабачок 2 шт
- Макарони 200 г
- Консервований тунець 80 г
- Кукурудза молода 2 шт
- Перець болгарський 0,5 шт
- Цибуля 1 шт
- Часник 2 зуб.
- Грецький йогурт 2 ст. л.
- Сир твердий 80 г
- Сіль, перець, петрушка
Спосіб приготування:
1. Кабачки добре промийте, розріжте вздовж на 2 частини, дістаньте з них м'якоть (відкладаємо її), полийте їх трохи олією, і ставимо запікатися при температурі 180 градусів на 20 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9c842c0c737e0f6743016059c05fd20d.png)
2. Кукурудзу відварюємо, залишаємо трохи охолонути і зрізаємо з неї зернятка, наріжте кубиком м'якоть кабачка, цибулю та перець. На розігрітій сковороді підсмажте цибулю до золотистості, додайте м'якоть кабачка, перець, солимо і тушкуємо до готовності.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F18ec8d5e4e692547ee08e28bb6635480.png)
3. У киплячій підсоленій воді зваріть макарони 4-5 хвилин, відцідіть їх і промийте холодною водою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fbbdda62bb1f35f3d4475962d6056b0ed.png)
4. У глибокій мисці змішайте тушковані овочі, кукурудзу, тунець, макарони, додайте нарізану петрушку, вичавлений часник і грецький йогурт.
5. Фаршируємо цією начинкою кабачки, зверху посипте тертим сиром і ставимо запікатися в духовку при температурі 200 градусів, поки сир не зарум'яниться.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані кабачки без стерилізації
- Мариновані кабачки з кетчупом та оцтом
- Пряні мариновані кабачки

