/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5f34ff097b5fa0225a77303d13a37fc5.jpg)
Тонкі та смачні млинці: як і на чому приготувати ідеальне тісто
Щоб домашні млинці не рвалися і були тонкими та смачними, тісто потрібно готувати на теплому молоці. Якщо ви бажаєте, щоб вони були пишними, готуйте тісто на дріжджах.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F492826864c374fcf435588c763df936f.png)
Кулінарка поділився в Instagram рецептом дуже смачних, тонких та ароматних домашніх млинців, які готуються на дріжджах.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2f3c5a62575fee255f33a67baa1ef2fa.png)
Інгредієнти:
- Молоко – 250 г
- Вода – 250 г
- Цукор – 2 ст. л.
- Сухі дріжджі – 8 г.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Борошно – 190 г
- Олія — 50 г
Спосіб приготування:
1. Змішайте молоко, воду та цукор. Суміш можна підігріти в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд, щоб була добре тепла. Додайте дріжджі, перемішайте та дайте постояти 15 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb8f26be1017bf933bb31c9c6126a7e1e.png)
2. Збийте яйця з сіллю і додайте в першу суміш, перемішуємо і додаємо борошно, ретельно вмішуючи її, щоб не утворилися грудочки, а потім влийте олію. Накриваємо тісто рушником і залиште в теплому місці, щоб тісто виросло втричі (приблизно на 40 хвилин).
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa47db933745f8fad54369a5e1afc3284.png)
3. Смажте млинці на середньому вогні.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F15b491b02c60ff07e7e001ed4a196d0f.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Тонкі млинці на сироватці
- Тонкі заварні млинці на молоці
- Млинці з м'ясом
