У спеку, яка застала нас восени, не хочеться вживати важких та гарячих страв. Прекрасною альтернативою на обід та вечерю будуть освіжаючі салати.
Ми пропонуємо вам приготувати вершковий та освіжаючий салат із цукіні та кропу.
Для приготування цього холодного салату вам знадобляться свіжі кабачки, цибуля, свіжий кріп, часник, майонез, білий оцет і цукровий пісок.
Всі інгредієнти змішуються, приправляються сіллю та чорним перцем до смаку, і салат готовий до подачі на стіл.
Запропонуйте цей простий рецепт салату з кабачків до святкового столу або подавайте як гарнір до вечері або обіду.
Інгредієнти
- 2 великі цукіні, нарізані кубиками
- 1 невелика цибулина, дрібно нарізана
- 1/3 склянки подрібненого свіжого кропу
- 1 - 2 зубчики часнику, подрібнені
- 1/3 склянки майонезу (або більше досягнення бажаної вершковості)
- 1 чайна ложка білого винного оцту
- 1 чайна ложка цукру (за бажанням)
Спосіб приготування:
Змішати цукіні та цибулю в мисці.
В іншу миску нарізати кріп, часник, майонез, додати суміш оцет і цукор. Не забудьте обов'язково посолити та поперчити.
Полити заправкою цукіні і цибулю і акуратно перемішати, щоби все з'єдналося.
Поставити у холодильник перед подачею на стіл.
Декілька порад
Щоб додати більше смаку, можна додати трішки розкришеного сиру фета.
Якщо ви маєте час, дайте салату постояти в холодильнику близько години, щоб аромати змішалися.
Раніше ми повідомляли, що краще за свіжі: рецепт маринованих яблук у банку на зиму.