Скумбрія – ідеальна риба для запікання, а також її можна солити, маринувати та тушкувати з овочами та соусами. Ще з неї можна робити намазки та смачні салати.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної скумбрії з цибулею, картоплею та спеціями.
Інгредієнти:
- філе скумбрії
- картопля
- цибуля
- томати черрі
- лимон
- олія
- сіль
- спеції для картоплі та рибки
Спосіб приготування:
1. Попередньо відваріть картоплю до готовності та викладіть на дно форми. Полийте олією, посоліть і додайте спеції. До картоплі додайте ще порізану цибулю та томати.
2. На філе скумбрії зробіть розрізи, посоліть та додайте спеції.
3. Викладіть рибу на овочі, обов'язково полийте соком лимона та олією. Відправте в розігріту до 200 С духовку на 20-25 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія запечена
- Скумбрія в духовці під сметанним соусом
- Скумбрія запечена у фользі