/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F87e5dca268598aacf4efe0f5c00855d4.jpg)
Запечена скумбрія з овочами та спеціями: рецепт смачної страви для вечері
Скумбрія – ідеальна риба для запікання, а також її можна солити, маринувати та тушкувати з овочами та соусами. Ще з неї можна робити намазки та смачні салати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff652f65dec70e7ce6b74b546a7fc7fd9.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної скумбрії з цибулею, картоплею та спеціями.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd04674c23f98375d66d112bddf01a531.png)
Інгредієнти:
- філе скумбрії
- картопля
- цибуля
- томати черрі
- лимон
- олія
- сіль
- спеції для картоплі та рибки
Спосіб приготування:
1. Попередньо відваріть картоплю до готовності та викладіть на дно форми. Полийте олією, посоліть і додайте спеції. До картоплі додайте ще порізану цибулю та томати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5fe786a3b8b309e415ed2098b7a5d2d1.png)
2. На філе скумбрії зробіть розрізи, посоліть та додайте спеції.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F57390d1a9783ef1d6e2f5ec64471369c.png)
3. Викладіть рибу на овочі, обов'язково полийте соком лимона та олією. Відправте в розігріту до 200 С духовку на 20-25 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fed1fe132015f6487351c37f46a102a62.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія запечена
- Скумбрія в духовці під сметанним соусом
- Скумбрія запечена у фользі

