/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F78b2febcae0aab4f02f73ddc9d2c2420.jpg)
Як смачно приготувати будь-яку рибу: універсальний рецепт страви для вечері
Риба – дуже цінний та смачний продукт, який можна готувати з овочами, спеціями, а також із соусами. Ще філе риби можна смачно запікати із лимоном, овочами.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe148759969913ef910ed476beeebc45d.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, соковитої риби у вершках, з помідорами та шпинатом.
Інгредієнти:
- цибуля – 1 шт.
- 4-5 томатів чері
- 60-70 г. шпинату
- 200 мл. вершків 10-15%
- сіль, перець
- 1 ч. л. борошна
- 4-5 філе риби будь-який
Спосіб приготування:
1. На вершковому маслі обсмажте цибулю, додайте томати і шпинат, обсмажте кілька хвилин на середньому вогні. Зменшіть вогонь і залийте овочі теплими вершками, додайте борошно, посоліть і поперчіть.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3f1a077b59c3b5c9669719ba802ff248.png)
2. Коли вершки загуснуть, викладіть філе риби, добре обмокніть у соусі, накрийте кришкою та тушкуйте на мінімальному вогні 10 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись з рецептами
- Риба з ананасами у томатному соусі
- Риба з картоплею у горщиках
- Риба з овочами в духовці

