/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7ef5433b6d7dc7e140e284c6ef762776.jpg)
Що додати у фарш для курячих котлет, щоб вони були соковитими: ділимося рецептом
Для того, щоб курячі котлети були соковитими та м'якими, кулінари радять додати в основу терті сирі овочі, а також сир, вершкове масло.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fac6cf3672b5a48eccd8d063abe584cfd.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих курячих котлет, у фарш для яких потрібно додати твердий сир.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F56bdfa0b415fdc629a4d27ae8d92697b.png)
Інгредієнти:
- 600 г. фаршу з філе курки
- 2 зубчики часнику
- 1 цибуля
- 1 морква
- 20 г м'якого вершкового масла
- 60 г твердого сиру
- 2 ст. панірувальних сухарів
- сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Часник, цибулю та моркву подрібніть у чаші блендера або натріть на тертці. Перекладіть овочі у фарш і додайте решту інгредієнтів. Вершкове масло має бути м'яким, сир натріть на тертці та перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2579d1709bd34c4bf6ce0198d7ff1fd2.png)
2. На сковороду додаємо олію і добре розігрійте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F272f1e971660ca9398d1335548dd8530.png)
3. Вологими руками сформуйте невеликі котлетки та смажте на низькому вогні.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F65c5b1e9e1b06eb9ad698b05acc8c737.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Котлети по-київськи
- Соковиті рубані котлети з індички
- Котлети з крабових паличок

