Пишні яблучні оладки: як приготувати ідеальне тісто
Пишні яблучні оладки: як приготувати ідеальне тісто

Пишні яблучні оладки: як приготувати ідеальне тісто

Домашні оладки можна готувати на кефірі, молоці та сметані. Для того, щоб вони були пишними, додайте в основу соду, розпушувач.

Смачні оладки

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, пишних оладок, які готуються з яблуком.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • 230 мл. кефіру
  • 1/2 ч. л. соди
  • 1 яйце
  • 2 ст. цукру
  • 200 р. муки
  • 1 ч. л. кориці
  • 1 яблуко

Спосіб приготування:

1. До теплого кефіру додайте соду, перемішайте та відставте.

Кефір для тіста

2. Яйце збийте з цукром до густої піни і перелийте в кефір, перемішайте.

Приготування тіста

3. Яблуко наріжте на невеликі шматочки і перекладіть у тісто, присипте корицею і добре перемішайте.

Яблуко для страви

4. На розігріту сковороду додайте вершкове масло і викладіть одну столову ложку тіста, смажте на низькому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Слідкуйте, щоб не підгоріли та не були сирі!

Готові оладки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Оладки з манки
  • Оладки з вівсянки
  • Пишні оладки
Джерело матеріала
loader
loader