Домашні оладки можна готувати на кефірі, молоці та сметані. Для того, щоб вони були пишними, додайте в основу соду, розпушувач.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, пишних оладок, які готуються з яблуком.
Інгредієнти:
- 230 мл. кефіру
- 1/2 ч. л. соди
- 1 яйце
- 2 ст. цукру
- 200 р. муки
- 1 ч. л. кориці
- 1 яблуко
Спосіб приготування:
1. До теплого кефіру додайте соду, перемішайте та відставте.
2. Яйце збийте з цукром до густої піни і перелийте в кефір, перемішайте.
3. Яблуко наріжте на невеликі шматочки і перекладіть у тісто, присипте корицею і добре перемішайте.
4. На розігріту сковороду додайте вершкове масло і викладіть одну столову ложку тіста, смажте на низькому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Слідкуйте, щоб не підгоріли та не були сирі!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Оладки з манки
- Оладки з вівсянки
- Пишні оладки