/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F41c86280314189889261bf198a889b5c.jpg)
Пишні яблучні оладки: як приготувати ідеальне тісто
Домашні оладки можна готувати на кефірі, молоці та сметані. Для того, щоб вони були пишними, додайте в основу соду, розпушувач.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa353421f19067e8aad7f09a3b95efc96.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, пишних оладок, які готуються з яблуком.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F54fe87c5e0d4df3e39f70d5712a34fae.png)
Інгредієнти:
- 230 мл. кефіру
- 1/2 ч. л. соди
- 1 яйце
- 2 ст. цукру
- 200 р. муки
- 1 ч. л. кориці
- 1 яблуко
Спосіб приготування:
1. До теплого кефіру додайте соду, перемішайте та відставте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5d4945e721bcc53447267b1b439cf309.png)
2. Яйце збийте з цукром до густої піни і перелийте в кефір, перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F738806b5d58673e17cad7c7b1ba8ed42.png)
3. Яблуко наріжте на невеликі шматочки і перекладіть у тісто, присипте корицею і добре перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5f1b86f2a1e0861946d81dad1254b34d.png)
4. На розігріту сковороду додайте вершкове масло і викладіть одну столову ложку тіста, смажте на низькому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Слідкуйте, щоб не підгоріли та не були сирі!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa0f27ebdb530f1d1e543d33d683ced2f.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Оладки з манки
- Оладки з вівсянки
- Пишні оладки

