Смачніше за будь-який десерт: корисні запечені груші з сиром і медом
Смачніше за будь-який десерт: корисні запечені груші з сиром і медом

Смачніше за будь-який десерт: корисні запечені груші з сиром і медом

Груші – дуже смачні, корисні та бюджетні осінні фрукти, які можна їсти у сирому вигляді, а також їх можна запікати, додавати в пироги, запіканки та робити з них джем.

Як смачно запекти груші

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних запечених груш із сиром, медом та мигдальними пластівцями.

Рецепт десерту

Інгредієнти:

  • 4 груші
  • 250 г сир Рікотта
  • 1 ч. л. стевії/меду/цукору
  • лохина
  • мигдальні пластівці/волоський горіх
  • кориця

Спосіб приготування:

1. Рікотту змішайте з підсолоджувачем, з груші виріжте серединку.

2. Перекладіть груші у форму для запікання та наповніть сирною начинкою. Додайте ягідки, мигдальні пластівці та корицю.

3. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Готові груші

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Яблучні оладки
  • "Шарлотка" на сметані
  • Яблучне пюре
Джерело матеріала
loader
loader