Зерно і переробка – 2024: яка якість пшениці потрібна борошномелам
Зерно і переробка – 2024: яка якість пшениці потрібна борошномелам

Зерно і переробка – 2024: яка якість пшениці потрібна борошномелам

Круглий стіл «Проблема якості української пшениці та шляхи її вирішення. Аналіз борошномельних властивостей пшениці врожаю 2024 року» стане третім та заключним обговоренням на 18 вересня у межах всеукраїнської конференції «Розвиток попри війну: зерно і переробка».

У круглому столі візьмуть участь:

  • Родіон Рибчинський, директор Спілки «Борошномели України»
  • Баграт Ахіджанов, директор департаменту фінансово-кредитної політики Міністерства аграрної політики та продовольства України
  • Олег Оніщенко, експерт з якості «СЖС-Україна»
  • Дмитро Жигунов, доктор технічних наук, професор, Одеський національний технологічний університет
  • Надія Бачал, заступниця директора з питань якості ТОВ «Столичний млин»
  • Надія Непокритова, технолог, менеджер з продажу Stern Ingredients Ukraine
  • Світлана Шинкаренко, керівниця відділу розробок та інновацій «Лесаффр Україна»

Детально ознайомитися з програмою конференції.


Для довідки:  конференція «Розвиток попри війну: зерно і переробка – 2024» відбудеться 18-20 вересня в Києві (готель Ramada Encore Kyiv).

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader