10 вправ з опорною стрічкою: ефективне тренування для зменшення жиру на сідницях. Відео
10 вправ з опорною стрічкою: ефективне тренування для зменшення жиру на сідницях. Відео

10 вправ з опорною стрічкою: ефективне тренування для зменшення жиру на сідницях. Відео

Якщо ви прагнете схуднути та зменшити жир на стегнах, вам необхідно підтримувати збалансоване харчування та запровадити регулярну фізичну активність. Зокрема, еластичні стрічки є відмінним інструментом для досягнення тонусу сідниць та зменшення жиру, оскільки вони допомагають зміцнювати сідничні м’язи, створюючи пружний контур.

Щоб покращити цю частину тіла та прибрати зайві об’єми, додайте до своєї рутини 10 ефективних вправ з резистивними стрічками. Як саме виконати ці вправи, розповіли в Eat This, Not That.

Присідання

Для присідань з опорною стрічкою, розмістіть стрічку трохи вище колін та встаньте на ширині плечей. Тримайте груди високо, напружте м'язи ядра та присідайте, відводячи стегна назад. Натискайте на п’яти, щоб повернутися у вихідне положення. Зробіть 3 підходи по 12-15 повторень.

Мости

Ляжте на спину, розмістіть стрічку вище колін і розставте ноги на ширині стегон. Далі, підніміть стегна, стискаючи сідниці, а потім опустіть їх. Виконуйте 3 підходи по 15-20 повторень.

Віслючі удари

Станьте на карачки, розмістіть стрічку трохи вище колін, підніміть одну ногу з зігнутим коліном та натисніть проти опору. Опустіть ногу та повторіть 3 підходи по 12-15 повторень на кожну сторону.

Пожежні гідранти

Встаньте на карачки так, щоб стрічка була трохи вище колін. Підніміть одну ногу вбік, тримаючи коліно зігнутим під кутом 90 градусів, а потім опустіть. Виконайте 3 підходи по 12-15 повторень на кожну сторону.

Бічна ходи

Для цього одягніть стрічку опору на щиколотки, розставте ноги на ширину стегон та зробіть маленькі кроки вбік, тримаючи стрічку в натягнутому стані. Виконайте 3 підходи по 10-12 кроків у кожну сторону.

Станова тяга з опорною стрічкою

Встаньте по центру стрічки, розставивши ноги на ширині стегон, тримайте спину прямою. Закріпіть стрічку на стегнах, виконайте вправу та поверніться у положення стоячи. Рекомендується виконати 3 підходи по 12-15 повторень.

Стрибки на підйом

Розташуйте резистивну стрічку трохи вище колін. Підніміть одну ногу на підставку та поверніться у вихідне положення. Зробіть 3 підходи по 12-15 повторень на кожну ногу.

Мушлі

Лягайте на бік, розміщуючи стрічку вище колін. Зігніть коліна під кутом 90 градусів і розкривайте ноги, тримаючи стопи разом. Виконайте 3 підходи по 15–20 повторень на кожну сторону.

Відведення ноги стоячи

Розташуйте стрічку трохи вище щиколоток, встаньте, з’єднайте ноги та підніміть одну ногу вбік, тримаючи її прямою. Опустіть ногу та виконайте 3 підходи по 12-15 повторень на кожну сторону.

Присідання сумо

Встаньте на ширині плечей, розташувавши стрічку трохи вище колін. Виконуйте присідання з прямою спиною та колінами, що направлені вгору та поверніться в початкову позицію. Виконайте 3 підходи по 12-15 повторень.

РанішеOBOZ.UA розповів, які вправи з опорною стрічкою позбавляють від жиру в нижній частині тіла.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader