Пельмені можна не лише смачно відварити, але й посмажити. Це буде ще й значно швидше. Для такого рецепту вам знадобляться крем-сир. а також соєвий соус.
Ідея приготування смажених пельменів у вершково-соєвому соусі опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан (katarina movchan) в Instgaram. Зверху обов'язково додайте свіжу зелень.
Інгредієнти:
- вершкове масло – 20 г
- пельмені – 600 г
- крем-сир – 180 г
- соєвий соус – 60 г
- сіль та перець – за смаком
- зелень – за смаком
- крутий кипʼяток
Спосіб приготування:
1. У сковорідці розігріти вершкове масло та всипати пельмені (заморожені).
2. Смажити пельмені, часто перемішуючи, до золотистості хвилин 7.
3. Додати крем-сир та соєвий соус.
4. Трішки розмішати і влити киплячу воду. Наливаємо так, щоб не повністю покрити пельмені.
5. Додати сіль та перець за смаком, тільки памʼятайте, що соєвий соус уже додав солоності.
6. Накрити кришкою і проварити ще 7-8 хвилин.
7. Посипати порізаною зеленню.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Соус до пельменів
- Пельмені з куркою
- Пельмені з грибами