Риба – це надзвичайно смачний та корисний продукт, який обов’язково повинен бути в раціоні в кожної людини. Вона досить швидко готується і так само швидко з’їдається. Проте, чи можна розігрівати рибу, якщо вона залишилась від учора?
Як виявилось, рибу дійсно можна розігрівати. Але як зробити це безпечно та без втрати смаку, дізнавався The Sun.
Чи можна розігріти рибу?
Рибу можна розігрівати, якщо ви хочете скуштувати її теплою. А можна просто дістати її з холодильника та дочекатись, поки вона самостійно не прогріється до кімнатної температури. Крім цього, риба також смакує і в холодному вигляді.
Який найкращий спосіб розігріти рибу?
Рибу можна розігрівати. Але найкраще це робити із товстими шматками, адже маленькі можуть просто пересохнути та стати непридатними до вживання.
Найкращий прилад для розігрівання риби – духовка. Просто викладіть страву на деко та накрийте його фольгою. Випікайте протягом 15 хвилин.
Скільки разів можна розігрівати рибу?
Пам’ятайте, що розігрівати рибу можна лише раз. Якщо ви зберігали рибу й давали їй нагрітися до кімнатної температури, зробіть це також лише один раз.
Повторне розігрівання неможливе через ризик виникнення бактерій, що можуть нанести шкоду здоров’ю.
На OBOZ.UA є багато рецептів риби:
- Холодець з риби
- Маринована салака
- Рибні щі