Мама на стилі, Вакарчук у смішній шапці: лідер Океану Ельзи показав рідкісне фото
Мама на стилі, Вакарчук у смішній шапці: лідер Океану Ельзи показав рідкісне фото

Мама на стилі, Вакарчук у смішній шапці: лідер Океану Ельзи показав рідкісне фото

Святослав Вакарчук поділився потаємними спогадами.

Український співак, фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук перебуває під впливом натхнення, яке йому навіяли спогади про місто його дитинства - Мукачево. Йому музикант планує присвятити трек, але на цьому "подарунки" для його шанувальників не закінчуються.

Так, нещодавно у своєму блозі в Instagram артист показав рідкісні знімки: селфі з мамою, Світланою Олександрівною, у рідному серцю місті, та ще одне фото з сімейних архівів Вакарчуків.

Так у кадрі майбутня зірка, ледь навчившись упевнено стояти на ногах, позує у візочку разом із юною мамою, яка дбайливо його підтримує.

"Сакура, набережна в Мукачеві, монастир на Латориці, двір, у якому я народився. Там проживали сім’ї п’яти національностей. А загалом, запах… Запах Мукачева, який я ні з чим не сплутаю", - поділився спогадами Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук із мамою
Святослав Вакарчук новини - Святослав Вакарчук показав своє дитяче фото з мамою / колаж: Главред, фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Хто такий Святослав Вакарчук?

Святослав Вакарчук - український музикант, співак, лідер гурту Океан Ельзи. Заслужений артист України. Творець і голова політичної партії "Голос" (2019-2020). Випустив 10 музичних альбомів у складі Океану Ельзи.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін заінтригував прихильників сімейним возз'єднанням з колишньою дружиною, з якою розійшовся понад три роки тому.

Також стало відомо, який вигляд має онука "мами Вєрки Сердючки" - донька зірки показала обличчя п'ятимісячної дівчинки на честь першого в її житті великого свята.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader