Сирники без борошна: що додати до сиру, щоб вони тримали форму
Сирники без борошна: що додати до сиру, щоб вони тримали форму

Сирники без борошна: що додати до сиру, щоб вони тримали форму

Домашні сирники можна готувати з борошном і без, замінивши його манкою, кокосовою стружкою. Для того, щоб сирники добре тримали форму, потрібно вибирати жирний сир і бажано перетерти його через сито.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних та вдалих сирників із сиру та рікотти.

Рецепт сирників

Інгредієнти:

  • 100 г сиру в брикеті
  • 100 р. Рікотти
  • 1 жовток
  • цукрозамінник/цукор
  • 2 ст. манки/1-2 ст.л. для присипки
  • ванілін/ванільний цукор

Спосіб приготування:

1. Змішайте два види сиру, жовток, цукор, ванільний цукор та манку, перемішайте.

Сирне тісто

2. Присипте дошку манкою, викладіть сирну суміш і руками сформуйте ковбаску і розділіть на рівні частини. Обвалюйте в манці і формуємо сирники. Щоб краще смажилися, поставте їх у морозильну камеру хоча б на 30 хвилин.

Приготування сирників

3. Смажте сирники на добре розігрітій сковороді. По 3-4 хвилини з кожного боку наа середньому вогні під кришкою.

Сирники з фруктами та згущеним молоком

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сирники з родзинками та манкою
  • Сирники з знежиреного сиру
  • Сирники у медово-сметанному соусі
Джерело матеріала
loader
loader