Сніданок – це той прийом їжі, на приготування якого відведено найменше часу. Ось, наприклад британці найчастіше обирають для сніданку тости із яєчнею, викладеною зверху. Ця страва виходить смачною, поживною та дарує заряд бадьорості протягом дня.
Нещодавно зірковий шеф-кухар Джеймі Олівер заявив, що більшість людей готують яєчню неправильно. А ось як зробити її ідеальною, він розповів Mirror.
Експерт стверджує, що для приготування справжньої яєчні не знадобляться ні вершки, ні молоко. Він також радить використовувати саме домашні яйця, а не ті, що можна зустріти на полицях супермаркетів. З них, каже Олівер, виходить найсмачніша яєчня.
Яйця слід збити у глибокій ємності із дрібкою солі. Тим часом у каструлі розтоплюємо добрий шматок вершкового масла та виливаємо яєчну суміш. Перемішуємо кожні 5 секунд, рухами надаючи яєчні потрібної форми. Пам’ятайте, що яйця слід забрати з каструлі відразу після завершення їх приготування, адже вона залишається гарячою і їжа в ній продовжує готуватись.
На OBOZ.UA є й інші рецепти з яєць:
- Шакшука
- Яєчний суп
- Яєчня з авокадо