До 20 вересня — реєстрація на подію для медійників Mental Health Evening for Media
До 20 вересня — реєстрація на подію для медійників Mental Health Evening for Media

До 20 вересня — реєстрація на подію для медійників Mental Health Evening for Media

Mental Health Evening — альтернатива для тих, в кого нема часу чи можливості на кількаденні «ретрити».

У п'ятницю, 20 вересня, фундація Суспільність у співпраці з Центром психічного здоров’я БрейнКульт запрошують на подію для медійників Mental Health Evening for Media.

Організатори запрошують на:

  • Майстер клас з йоги «на робочому місці»;
  • Розмову про основи травмачутливої комунікації з колегами та стабілізації;
  • Смаколики.

«На майстер-класі з йоги «на робочому місці» ми пропонуємо ряд вправ, які ви можете виконувати у перерві між роботою для покращення свого самопочуття та зміцнення. Вправи, для яких не потрібні ні килимок, ні спортивний одяг: головне — це ви. У темі травмачутливої комунікації ми розглянемо базові принципи спілкування з людиною, яка перебуває у стані гострого стресу, а також способи її стабілізації. Це не про те, щоб брати на себе роль психотерапевта, а про те, щоб могти у складний момент підтримати колегу та створити психологічну безпеку в колективі», — повідомляють  організатори.

Де: У центрі Києва, у просторі Generator (вул. Михайла Грушевського 3). 

Коли: 20 вересня, о 17:45

Тривалість до 2-х годин

Для участі необхідно заповнити форму реєстрації за посиланням та отримати підтвердження вашої участі на електронну скриньку.

Реєстрація на захід відкрита до 12:00, 20 вересня.

Участь безкоштовна при попередній реєстрації та після отримання листа-підтвердження вашої участі. Звертаємо вашу увагу, що цей захід організовується для медійників.

Організатори події: Фундація Суспільність у співпраці з Центром психічного здоров’я БрейнКульт, в рамках «Медійна Програма, Internews в Україні», що виконується міжнародною організацією Internews.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader