Як приготувати яйце пашот всього за 2 хвилини: простий спосіб
Як приготувати яйце пашот всього за 2 хвилини: простий спосіб

Як приготувати яйце пашот всього за 2 хвилини: простий спосіб

Яйце пашот – це традиційна французька страва, що зазвичай подається до сніданку в поєднанні із тостами та зеленню. А в останні роки його почали додавати і до основних страв та салатів, оскільки воно має досить гарний та цікавий вигляд.

Але із приготуванням яйця пашот доволі часто виникають проблеми. Існує багато методів, але далеко не кожного разу воно виходить ідеальним. Нещодавно блогерка з ніком eliseeats розповіла в TikTok про ще один метод приготування яйця пашот. Вона запевняє, що слідуючи йому, страва вийде ідеальною завжди і у всіх. А на весь процес доведеться витратити лише 2 хвилини.

Як приготувати яйце пашот всього за 2 хвилини: простий спосіб

Кулінарка взяла склянку та наповнила її водою до половини. Далі вона просто розбила яйце у воду так, щоб жовток залишався цілим. Тепер слід взяти зубочистку та обережно проштрикнути жовток так, щоб він відразу не розтікся. Ця дія потрібна для того, щоб яйце не вибухнуло у мікрохвльовій печі.

Як приготувати яйце пашот всього за 2 хвилини: простий спосіб

Наступний крок – закрити чашку харчовою плівкою та відправити її у мікрохвильову піч на 30 секунд. Діставши чашку з печі ви отримаєте ідеально приготовлене яйце пашот, яке смакуватиме до будь-якого сніданку.

Як приготувати яйце пашот всього за 2 хвилини: простий спосіб

На OBOZ.UA є багато рецептів з яйцями:

  • Біфштекс з яйцями
  • Рис з яйцем
  • Зрази з яйцями
Джерело матеріала
loader
loader