Невловимий крадій: лише геніальний детектив знайде, хто вкрав гаманець на картинці
Невловимий крадій: лише геніальний детектив знайде, хто вкрав гаманець на картинці

Невловимий крадій: лише геніальний детектив знайде, хто вкрав гаманець на картинці

Складна головоломка поставила людей у глухий кут після того, як вони намагалися з'ясувати, хто з людей на картинці є злодієм, який вкрав гаманець.

Тренуючи свій мозок щодня за допомогою хитромудрих головоломок, ребусів чи оптичних ілюзій, ви можете чудово підтримувати свій розум здоровим та активним. Так само, як щоденні фізичні вправи підтримують здоров'я тіла, розгадування головоломок, які кидають виклик вашому мозку, може покращити ваші когнітивні функції та допомогти підтримувати мозок у робочому стані, повідомляє Mirror.

Тож, якщо ви шукаєте спосіб кинути виклик своєму мозку сьогодні, чому б не спробувати цей диявольськи складний тизер для мозку?

Все, що вам потрібно зробити, це поглянути на малюнок нижче і визначити, хто з людей в магазині вкрав чийсь гаманець. Троє із зображених людей говорять правду, але один з них бреше.

Фото: Bright Side

На малюнку вище зображено четверо людей, і лише один з них бреше про своє алібі. Спочатку мама з дитиною каже, що не могла взяти гаманець, бо "дивилася за дитиною", а чоловік з фотоапаратом стверджує, що це був не він, бо він "фотографував".

Касирка наполягає, що не могла взяти гаманець, бо "вже допомагала наступному клієнту", а алібі пілота полягає в тому, що у нього "поганий зір", тому він "нічого не бачив".

Чи знаєте ви, хто з них злодій? Спочатку здається, що розібратися неможливо, але відповідь очевидна. Якщо вам потрібна підказка, спробуйте уважно подумати над кожним твердженням і визначити, яке з них не може бути правдою. Якщо добре подумати, то одне з них буде явною брехнею.

Людина, яка вкрала гаманець - це чоловік, одягнений як пілот. Як пілот, він не може мати поганий зір, інакше він не зміг би керувати своїм літаком, тому він, мабуть, бреше.

А якщо ви хочете перевірити свою кмітливість за допомогою інших головоломок, чому б не спробувати інші.

Потрібнознайти три відмінності на зображеннях з кактусом, і для цього знадобиться справжня уважність, щоб побачити ці деталі.

У наступному завданні необхідновиявити помилку на картинці, де хлопчик катається на льоду, а поруч біжить собака.

У фінальному завданні доведеться докласти зусиль, щоб знайти правильну відповідь, оскільки вона майстерно прихована. Завдання полягає в тому, щоб відшукати кубиксеред квадратних і круглих ґудзиків.

Джерело матеріала
loader
loader