Салат з помідорів та баклажанів по-грузинськи: готується 10 хвилин
Салат з помідорів та баклажанів по-грузинськи: готується 10 хвилин

Салат з помідорів та баклажанів по-грузинськи: готується 10 хвилин

Баклажани та помідори – ідеальне поєднання продуктів для смачних та легких салатів, закусок. Готувати овочеві салати краще не з майонезом, а йогуртом, сметаною.

Легкий салат

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного салату з баклажанів, з помідорами та кінзою.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • 2 баклажани
  • 3-4 помідори
  • 2 зубчики часнику
  • 70 г волоських горіхів
  • 1/2 пучка кінзи чи петрушки
  • декілька ложок сметани
  • сіль
  • 1 ч.л хмелі-сунелі

Спосіб приготування:

1. Поріжте баклажани, посоліть, залиште, щоб пішла гіркота. Після посмажте їх.

Баклажани для страви

2. Овочі поріжте, зелень та горіхи подрібніть.

3. Перекладіть овочі в миску, додайте зелень, горіхи, спеції, тертий часник, сметану та перемішайте.

Готовий салат

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані баклажани з часником та травами
  • Баклажани квашені
  • Баклажани з соєвим соусом
Джерело матеріала
loader