Секрет, що приведе вас до слави: який простий інгредієнт гарантує, що збиті білки будуть стійкі
Секрет, що приведе вас до слави: який простий інгредієнт гарантує, що збиті білки будуть стійкі

Секрет, що приведе вас до слави: який простий інгредієнт гарантує, що збиті білки будуть стійкі

Цей кулінарний секрет перетворить ваші десерти на шедевр. І все, що для цього потрібно – мати під рукою простий та доступний інгредієнт!

Як гарантувати стійкість білків

У всіх рецептах вказується потреба збивати білки до стійких піків. Однак трапляється, що вони опадають, варто лише вимкнути міксер чи перекласти їх в інший посуд.

Секрет, що приведе вас до слави: який простий інгредієнт гарантує, що збиті білки будуть стійкі - Фото 1

Сіль гарантує ідеальний результат / Фото Pixabay

Усе, що вам потрібно для ідеального результату – дрібка солі. Цей простий інгредієнт зробить білок більш стійким і він не опадатиме.

Все геніальне – просте!

Досвід поколінь: як швидко зробити заварне тісто на пиріжки.

Джерело матеріала
loader
loader