/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F86e3d9c17365c884a44306c9a49fca74.jpg)
Бабагануш по-новому: що додати в закуску для яскравого смаку
Бабагануш – смачна та дуже проста у приготуванні закуска, основа якої – баклажани. Для яскравого смаку додайте часник, спеції, горіхи, зелень.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd818fe790803db94af45b0ffc2277ff1.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної закуски з баклажанів, з часником та йогуртом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3cb2d0a655c63c56cd445dcf235fbd72.png)
Інгредієнти:
- баклажан – 2 шт.
- сіль, перець – за смаком
- горішки – жменя
- часник – 1 головка
- сметана – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Розріжте навпіл баклажани, зробіть сіточку, викладіть у форму для запікання, додайте часник, полийте олією, додайте спеції та запікайте 30-40 хвилин при 180С.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd25c479d4336f772ceaf07fd5268d2cb.png)
2. Почистіть баклажан від шкірки, додайте запечений часник, кілька ложок грецького йогурту, посоліть і перебийте виделкою або блендером.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fdf0afee2a3be11500c7a76c51c9f41b9.png)
Додайте зелень та горішки!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Запіканка з баклажанів
- Перець фарширований баклажанами
- Мусака з баклажан

