Наталія Могилевська озвучила прості слова, які доводять її старшу доньку до сліз
Наталія Могилевська озвучила прості слова, які доводять її старшу доньку до сліз

Наталія Могилевська озвучила прості слова, які доводять її старшу доньку до сліз

Проте Могилевська не зупиняється, і говорить ці фрази знову і знову.

На початку повномасштабної війни українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська удочерила двох дівчаток - сестер Мішель і Софію. І для артистки, і для її дітей побудова сім'ї виявилася важкою працею.

Утім Могилевська невпинно наголошує в інтерв'ю - материнство приносить їй велике задоволення. Її головні принципи у вихованні - любов і розуміння, адже багато простих радощів дівчаткам були дійсно недоступні.

Так співачка нещодавно зазначила в ефірі телеканалу "Київ24", що замість лайки за проступок говорить їм: "От я не розумію, як ти, моя така прекрасна дівчинка, зробила таку фігню". Однак навіть ніжності прийомної мами часом доводять дітей до сліз.

Наталія зізналася, що старша донька, 13-річна Мішель, досі ридає захлинаючись, якщо чує від мами, як сильно та її любить. Але Могилевська не зупиняється, і всіляко транслює свою любов дочкам.

"Ви б чули, як вона плакала. І я безкінечно раз на місяць повторюю їй. І вона завжди дуже сильно плаче, тому що нікому з нас цього не казали. Я хочу, щоб мої діти знали – їм достатньо просто бути. Я завжди їх буду любити", - каже Наталія Могилевська.

Хто така Наталія Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталія Могилевська інфографіка
Хто така Наталія Могилевська / Інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Микита Ломакін розповів, як Тіна Кароль обізвала його на "Голосі країни" - тепер уже популярний співак зізнався, що його наставниця на проєкті лише одного разу не стримала емоції.

Також український боксер і чемпіон світу Олександр Усик уперше прокоментував своє затримання в Кракові та зазначив, що його звільнення перебувало під особистим контролем президента України.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader