/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0dc3038cb53e1bcc0f110b70d9f83261.jpg)
Смачний і корисний майонез з авокадо, який можна зберігати до 2 місяців: як приготувати
Гуакамоле – це традиційний соус мексиканської кухні, що готується на основі авокадо. Він настільки полюбився у всьому світі, що набув неабиякої популярності, а декому навіть встиг набриднути. Саме тому люди і почали вигадувати нові технології приготування соусу з авокадо, бажаючи урізноманітнити раціон.
Ось, наприклад, користувачка з ніком Easy_recipes9680 в TikTok опублікувала рецепт приготування майонезу з авокадо. Він готується за лічені хвилини і може зберігатись протягом двох місяців. Ну чим не чудова альтернатива гуакамоле?
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc27cd92bed642527844a1c49d83463b4.png)
Інгредієнти
- Авокадо – 1 шт
- Лайм – 1 шт
- Яйця – 3 шт
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Перець – ½ ч.л.
- Мускатний горіх – ½ ч.л.
Спосіб приготування
1. Великий стиглий авокадо розрізаємо навпіл та виймаємо кісточку. Розрізаємо його на менші частини, щоб помістився у блендер.
2. У глибоку ємність вичавлюємо сік з лайму.
3. Яйця відварюємо до готовності, чистимо на нарізаємо на довільні шматки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F83f1f30df9ffbf28cbf7653a579130d9.png)
4. У чашу блендера викладаємо всі інгредієнти. Додаємо оливкову олію, сіль, перець та мускатний горіх.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2d9d9cc5a79b7487deac5054dd4232e4.png)
5. Подрібнюємо до однорідності, після чого додаємо сік лайму і ще раз добре все перемішуємо.
На OBOZ.UA є й інші рецепти із використанням авокадо:
- Молочний коктейль з авокадо
- Салат з авокадо
Тости з рибою та авокадо

