Затримання Усика та обстріл Запоріжжя: головне за ніч
Затримання Усика та обстріл Запоріжжя: головне за ніч

Затримання Усика та обстріл Запоріжжя: головне за ніч

У ніч на 18 вересня ворожі війська застосували ударні безпілотники для атаки на Запорізьку область. Вночі стали відомі деталі затримання Усика. Росію було атаковано дронами.

Поліція відпустила Усика після затримання в аеропорту Кракова – Зеленський (оновлено)

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик був звільнений після затримання в аеропорту Кракова у вівторок ввечері. Про це повідомив глава держави Володимир Зеленський.

Сибіга розкрив деталі затримання Усика в аеропорту Кракова

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик був звільнений після затримання в аеропорту Кракова у вівторок ввечері. Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга у своєму Twitter (X) розкрив деталі звільнення Усика після затримання у краківському аеропорту.

Польський промоутер розповів причину затримання Усика

Польський промоутер Анджей Василевський поділився подробицями інциденту з затриманням українського чемпіона світу з боксу Олександра Усика в аеропорту Кракова. Він отримав інформацію від менеджера Усика, Олександра Красюка. Про це повідомило Przeglad Sportowy.

У Тверській області росіяни заявили про масштабну пожежу через атаку дронів (відео)

У місті Торопець Тверської області Росії в ніч на 18 вересня спалахнула пожежа, що стала наслідком атаки безпілотних літальних апаратів та роботи протиповітряної оборони (ППО) у регіоні. Окупаційна влада заявляє, що пожежа виникла на місці падіння уламків дронів.

Окупанти обстріляли Запорізьку область: двоє людей загинули

Вчора, 17 вересня, приблизно о 22:30 російські військові здійснили масовану атаку на Запорізьку область.Внаслідок бомбардування Комишуваської громади загинуло двоє людей, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Джерело матеріала
loader
loader