Зірка "Кіборгів" уперше підтвердив новий роман та показав молоду обраницю
Зірка "Кіборгів" уперше підтвердив новий роман та показав молоду обраницю

Зірка "Кіборгів" уперше підтвердив новий роман та показав молоду обраницю

В'ячеслав Довженко приховував кохану понад півроку.

Український актор В'ячеслав Довженко в 2018 році розлучився з дружиною після 17 років у шлюбі. У лютому цього року він натякнув, що більше не самотній, але особистість нової коханої ретельно приховував.

Сьогодні актор відсвяткував своє 48-річчя. На честь цього він нарешті показав публіці дівчину, яка посіла особливе місце в його серці.

У своєму блозі в Instagram він показав колаж із фотографій, який як вітальну листівку склала для нього його обраниця. "Моя любов, мій друг, моя душа, моя підтримка, натхнення... Зі святом, найкращий", - підписала знімки вона.

Про нову дівчину В'ячеслава Довженка відомо не багато. Вона значно молодша за актора і працює художником з костюмів.

В'ячеслав Довженко з коханою
В'ячеслав Довженко новини - В'ячеслав Довженко показав нову подругу / instagram.com/sldovgenko

Хто такий В'ячеслав Довженко?

В'ячеслав Довженко - український актор театру і кіно. Лауреат премії "Золота дзиґа" в категорії за найкращу чоловічу роль, повідомляє Вікіпедія. З 2011 року служить у Київському академічному драматичному театрі на Подолі. Відомі кінороботи: "Молитва за Гетьмана Мазепу", "Кіборги", "Інший Франко", "Будинок "Слово": Нескінчений роман" тощо.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Микита Ломакін розповів, як Тіна Кароль обізвала його на "Голосі країни" - тепер уже популярний співак зізнався, що його наставниця на проєкті лише одного разу не стримала емоції.

Також український боксер і чемпіон світу Олександр Усик уперше прокоментував своє затримання в Кракові та зазначив, що його звільнення перебувало під особистим контролем президента України.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader