Нардепу Тищенку на два місяці продовжили цілодобовий домашній арешт
Нардепу Тищенку на два місяці продовжили цілодобовий домашній арешт

Нардепу Тищенку на два місяці продовжили цілодобовий домашній арешт

Народному депутату Миколі Тищенку продовжили цілодобовий домашній арешт ще на два місяці. Про це 19 вересня повідомили Офіс Генерального прокурора та Суспільне.

- Народному депутату України, підозрюваному у незаконному позбавленні волі людини, продовжено запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю до 16 листопада 2024 року, — сказано в телеграм-каналі прокурори.

Журналісти повідомили, що запобіжний захід продовжив Печерський райсуд Києва. Сам Тищенко просив відпустити його під особисте зобов'язання. Адвокати нардепа  також клопотали, щоб парламентарія відправили хоча б під нічний домашній арешт з 12 ночі до 7 ранку.

  • Під домашнім арештом Микола Тищенка знаходиться з 25 червня. Тоді Тищенку обрали запобіжний захід через підозру ДБР в незаконному позбавленню волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. Йдеться про інцидент, який стався 20 червня між Тищенком та Дмитром Павловим, який проходив службу у спецпідрозділі Kraken ГУР МО. 
  • 1 серпня Тищенко заявив, що під домашнім арештом він працює у парламентському комітеті через ZOOM, пише правки до законопроєктів, варить варення та займається спортом.
Джерело матеріала
loader