/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F498c1e9bfdca97ea64d1830942a87f29.jpg)
Чому домашні голубці виходять несмачними: не допускайте цих помилок під час приготування
Домашні голубці з м'ясом – це страва, яку можна зустріти на кожному родинному застіллі. Але навіть досвідчені господині часто допускають помилки, які можуть зіпсувати вироби. Це стосується і обробки капусти, і приготування начинки.
Редакція FoodOboz розповість, на що потрібно звернути особливу увагу під час приготування голубців. Якщо скористатись наступними порадами – вам вдасться зробити дійсно смачну страву.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F077ff8d64740862e7e1ce26b59893cd6.jpg)
Не намагайтесь знімати листя з сирої капусти
Щоб листя капусти були еластичними та добре загортались – їх обов'язково потрібно пропарити. Для цього спочатку потрібно зняти декілька верхніх шарів з сирого овочу, щоб залишилась білосніжна поверхня без пошкоджень. Далі відрізати верх. Потім просто опустіть качан в окріп за допомогою виделки на 2-3 хвилини. Якщо капуста вже не молода – може знадобитись трохи більше часу. Після цього листя дуже легко знімається, потрібно лише зрізати затверділі кінчики.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F06710d09dbaaef0b64642236a5f3fc1e.jpg)
Не обирайте курячий або яловичий фарш для начинки
Начинка в голубцях обов'язково повинна бути соковитою. Тому дієтичний фарш, такий як курячий або яловичий, точно не підходить для такої страви. Найкраще взяти саме свинину і поєднати її з качкою або бараниною.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F44b7d4573eccfd54ba71e90a7f3360c0.jpg)
Не кладіть сирий рис
Сирий рис під час приготування голубців забере багато вологи, і вироби вийдуть дуже сухими. Тому перед тим, як класти крупу в начинку, обов'язково її відваріть. При цьому, додавати крупу у фарш можна лише в охолодженому вигляді.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F63fcd027147dbb78feb67e44d197e564.jpg)
Не забувайте про засмажку
Якщо ви хочете приготувати голубці максимально швидко – вироби точно не вийдуть смачними. Одна з найважливіших умов вдалого результату – це тушкування голубців на слабкому вогні. Вони чудово просочуються соусом, виходять м'якими та дуже ніжними.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F59df9c599ed9c6940cadae454fb29a0d.jpg)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Голубці з пекінської капусти
- Ліниві голубці в соусі
- Голубці з молодої капусти
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F0615488e7eaf0d208ab2a6f6f65e3b84.jpg)
"Правило рушників": пасажир розповів, що відбувається на борту круїзу для нудистів
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fa6dc8630c8a9e8a2fa0fedad56d80121.jpg)
Пухкий яблучний пиріг-невидимка: секрет ідеального десерту з ароматом кориці і прянощів
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fda82a630a83eaabd503d88aa65bc55bf.jpg)
Як зрозуміти, що час копати картоплю: найважливіші ознаки
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F8f541462195c40c3035f0544fafe6036.jpg)
Чотири знаки зодіаку, які за натурою буркотливі
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F765c1767372d5c4319fd8054c8d05a83.jpg)
У затонулому місті знайшли ймовірне місце вілли Цицерона
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3a2d38639848dfb634956f2846e95dbb.jpg)
Для 3 знаків зодіаку цей тиждень стане провальним
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F9b8b96f96b6d6aff8e4efa93615325c6.jpg)